Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/b2rpyc4n/public_html/hoofdenschouders.nl/templates/hens/includes/base/declarations.php on line 7

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/b2rpyc4n/public_html/hoofdenschouders.nl/includes/application.php on line 536

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/b2rpyc4n/public_html/hoofdenschouders.nl/templates/hens/includes/base/TpTemplateHelper.php on line 103

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/b2rpyc4n/public_html/hoofdenschouders.nl/includes/application.php on line 536
Wie & Wat - Hoofd&Schouders

header bellen mailen

hs logo

Hoofd &
Schouders

Is een ontwerpbureau dat bedenkt, verbeeldt, illustreert, verheldert, informeert, verbindt en overtreft.

Hoofd & Schouders zijn Jeroen Schots en Andreas Tabak. Wie is het Hoofd en wie de Schouders? Soms de één, soms de ander, maar eigenlijk altijd beide.

We vinden het heerlijk om ons hoofd te breken om nieuwe ideeën en oplossingen te verzinnen voor onze klanten. Om daarna gezamelijk de schouders eronder te zetten en de ideeën die in ons hoofd zitten eruit halen en realiseren in wat voor vorm dan ook.

jeroen wiewat

Jeroen
Schots

September 2000. Na vier jaar kunstacademie weg uit Maastricht. Uit Limburg en aan de slag in Hilversum, Noord Holland. Als grafisch ontwerper in loondienst. Zonder mentor, eigenwijs het beroep ervaren. De eigen praktijk makend en doende leren. Naar je hand zetten van technieken. Druk, print en het digitale werk.

Andreas als collega leren kennen. Zelfde ambitie en instelling. Met wie samenwerken een feest is. Samen een creatieve katalysator voor het bedenken en uitvoeren van originele en opvallende oplossingen voor alle vraagstukken.

andreas wiewat

Andreas
Tabak

Een 10 voor mijn verslag! Niet zozeer voor de inhoud, maar vooral vanwege de rijkelijk geïllustreerde voorkant. Zo kwam ik op de middelbare school achter de kracht van vormgeving en illustratie. Ik was verkocht en wist wat ik later, als ik groot was, wilde doen.

Begonnen op de HKU en afgestuurd op de School of Design in Kolding, Denemarken.

Terug in Nederland, niet veel later Jeroen tegen het lijf gelopen iemand waarmee ik kan lezen en schrijven en voor elke creatief probleem een perfecte oplossing kunnen bedenken.